Елитният футбол в Германия бе забравил какво означава битка за

...
Елитният футбол в Германия бе забравил какво означава битка за
Коментари Харесай

5 мача и само точка разлика - Борусия и Байерн в свирепа битка за титлата

Елитният футбол в Германия бе не запомнил какво значи борба за купата до последния кръг. Този сезон обаче Бундеслигата си го напомни, откакто двата водещи гранда - Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, водят рядко виждана борба за купата, която наподобява, ще продължи до последния мач.
 Капитанът на Борусия (Дортмунд) още веднъж засвидетелства лоялността си към клуба
Капитанът на Борусия (Дортмунд) още веднъж засвидетелства лоялността си към клуба

Как наподобява класирането в Бундеслигата

След 29 изиграни кръга Борусия Дортмунд съумя да излезе на върха в класирането с актив от 60 точки - единствено с една точка повече от настоящия първенец Байерн. " Жълто-черните " се възползваха от неточност на баварците в последния кръг, с цел да поведат във краткотрайното нареждане и да вземат нещата в свои ръце.

Какво следва за Борусия Дортмунд

До края на сезона остават единствено пет мача, а пред Борусия има една-единствена цел - да завоюва и петте си срещи, с цел да не бъде подвластен от мачовете на директния си съперник за купата. Това обаче надали ще е толкоз лесна задача, защото предстоят сложни мачове против Бохум, Волфсбург, Гладбах, Аугсбург и Майнц - все мачове, налични за залози и на efbet.com.

Мачовете на Байерн до края

Що се отнася до Байерн Мюнхен, отборът ще срещне в последните си пет мача тимовете на Херта, Вердер, Шалке, Република България Лайпциг и Кьолн. Програмата на баварците наподобява по-тежка от тази на Борусия, само че Бундеслигата се е потвърдила като непредвидимо състезание, в което всеки може да победи всеки.

Въпреки пасива - Байерн остава любимец за купата

Макар и Борусия да е водач във краткотрайното класиране, дава преимущество на Байерн Мюнхен и прави оценка възможностите му да завоюва купата на коефициент 1.55*. В същото време ставката за успех на Борусия Дортмунд в Бундеслигата е 2.25*, а идващият тим с най-големи шансове е Унион Берлин с коефициент от 200.00*.

Дали Борусия ще се оправи с напрежението, или пък ще се пропука в някои от идващите си мачове - следва да разберем. Байерн обаче също би трябвало да потвърди, че е подготвен да накаже всяка неточност на противника. Битката се обрисува да бъде извънредно забавна, само че спечелилият може да бъде единствено един.

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.
 Криминална полиция нахлу в офисите на Байерн (Мюнхен)
Криминална полиция нахлу в офисите на Байерн (Мюнхен)

Според информациите претърсванията са осъществени в границите на наказателно дело за укриване на налози и пране на пари

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР