Елисавета Ставрева от Ергенът“ е една от участничките, която предизвиква

...
Елисавета Ставрева от Ергенът“ е една от участничките, която предизвиква
Коментари Харесай

Зрители: Елисавета от „Ергенът“ може да свали пианиста само с кроше! 


Елисавета Ставрева от „ Ергенът “ е една от участничките, която провокира много полемики в обществените мрежи. Част от почитателите на предаването се питат на какъв брой години е в действителност русокоската, отказвайки да одобряват нейната версия.

„ Аз съм на 31 години “, стартира своето показване тя, само че мнозина се усъмниха в това, тъй като типът ѝ е на най-малко 45-годишна жена. Други пък се съмняват, че Елисавета е мъж, който сполучливо си е сменил пола.

„ Погледнете по какъв начин стърчи една глава над Евгени, настрана кракът й е 42-ри номер. Никоя жена няма такива нозе, колкото и яка българка да е. Гърдите й са силиконови, само че са много опънати, тъкмо като че ли преди този момент са били мъжки и са наблъскани с импланти “ – разяснява наблюдателна зрителка, която не е единствената с такова мнение.

Ивент мениджърът се държи хем провокативно, хем командирски. Дългокраката русокоска се дефинира като независимо момиче, на което обаче ѝ липсва мъжка опора и фамилен уют. Мацката е близка другарка със Светлана Гущерова, участвала е на много празници на милионерското семейство. Ели се познава и с стилния дизайнер Филип Плейн – любимецът на родните плеймейтки. Оказва се, че Ели се е срещнала с него преди години, а за това научихме от профила на риалити звездата. Тя се е похвалила с фото във фейсбук. Двамата евентуално са се срещнали на някакво събитие в един от магазините на Плейн.

Самата Елисавета в действителност наподобява много по-мъжествена от нежния пианист Евгени Генчев, който се повдига на пръсти, с цел да може да вижда по-добре исполина. Великанката непрекъснато се присмива на другите девойки, въпреки тя самата да наподобява много амортизирана за 31 години, на колкото твърди, че е. Проверка на „ Уикенд “ сподели, че Ели е родена на 14 май 1989 година и след няколко месеца ще стане на 34 лазарника, а на 31 години е била през 2020 година

„ Както лъже за възрастта си, нищо чудно по този начин да лъже и за пола си. Няма нищо срамно да си признае, дори ще се откроява “ – считат фенове, а други я дефинират като копие на брачната половинка на Еманюел Макрон – 69-годишната Бриджит. „ Тая леля дори има и бабешко коремче. А другояче в инстаграм е топ модел, изпъната че не може да я познаеш “ – написа зрителка на име Маргарита.

„ Тоя напомпан травестит има късмет да смъкна пианистчето единствено с кроше “, гласи озлобен коментар на различен фен.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР