Елисавета от Ергенът“ се оформя като една от не особено

...
Елисавета от Ергенът“ се оформя като една от не особено
Коментари Харесай

Опа, тук става горещо! Елисавета от „Ергенът“ дружи само с популярни личности и изглежда, че има богаташки кръг. По-интересното обаче е друго, а именно, че е имала близка среща с модния дизайнер на звездите – Филип Плейн.

Елисавета от „ Ергенът “ се оформя като една от не изключително харесваните участнички, с помощта на държанието ѝ в шоуто. Тя бързо сътвори другарски кръг към себе си, само че мнозина считат, че се е „ сдушила “ с неправилните. Е, едната ѝ по-близка бе изгонена бързо, откакто прояви експанзия. Припомняме, че детегледачката Теодора бе изпъдена от Евгени, откакто си разреши физическа разпра със Симона.

Самата Елисавета се дефинира като независимо момиче, на което обаче ѝ липсва мъжка опора и фамилен уют. Това обаче не значи, че няма огромен другарски кръг, който я поддържа. Мацката е близка другарка със Светлана Гущерова, участвала е на много празници на милионерското семейство.

По-интересното обаче е, че Ели се познава с стилния дизайнер Филип Плейн – любимецът на родните плеймейтки. Оказва се, че Ели се е срещнала с Плейн преди години, а за това научихме от профила на риалити звездата. Във Фейсбук тя се е похвалила с фотото тук:

Двамата евентуално са се срещнали на някакво събитие в един от магазините на Плейн. Ели не е единствената българка, с която Филип се познава. Припомняме, че преди години се шушукаше за буен романс сред него и плеймейтката Моника Валериева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР