Елиът Поланд е известен бракоразводен адвокат в САЩ, който започва

...
Елиът Поланд е известен бракоразводен адвокат в САЩ, който започва
Коментари Харесай

3-те най-големи грешки на женените двойки, според известен бракоразводен адвокат

Елиът Поланд е прочут бракоразводен юрист в Съединени американски щати, който стартира кариерата си през 1968 година

В годините на делене на стотици несполучливи двойки, " той е виждал всичко ", споделя Business Insider. От дребни кавги сред любовници, до крайни прояви на яд от хора, на които им се желае в никакъв случай да не са казвали " Да ". 

Поланд е имал доста работа в страната си, където междинното ниво на разводите след бракове е 50%, по данни на Американската психическа асоциация. На фона на всичките му усещания, кои са били най-честите аргументи съпрузите да се развеждат? На този въпрос дава отговор за Business Insider. Според него те са 3 и са следните: 

Липса на връзка . Важно е да се изглаждат несъгласията на мига, посредством говорене сред двамата сътрудници, без да остава в някой от тях доза оскърбление, засегнатост, гняв. Поланд предлага на двойките да отделят време за диалози вечер, даже след сложен работен ден. " Има една остаряла максима: " Никога не си лягайте ядосани един на различен " и мисля, че това е правилно ", споделя юристът.

Игнориране на " алените знаменца " или значимите знаци.  " Трябва да бъдете прилежни и да се уверявате, че връзката ви с колегата не залита изкривено ". Такива знаци може да бъдат внезапното необичайно поведение, смяна на пароли, приемане на позвънявания в часове от нощта, неочаквана промяна на целия дрешник. " Понякога, в случай че извънбрачната връзка бъде хваната в точния момент, можете да съхраните брака. Колкото по-дълго продължава тя, толкоз по-трудно става ", показва Поланд. 

Избиране на неправилния сътрудник преди всичко. " Много постоянно хората избират някого поради неверните аргументи ", споделя Поланд. " Трябва да имате солидна основа във връзката, тъй че тя да може да продължи, кокато някой от другите фактори започне да ерозира ", споделя още той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР