Елена Велевска е майка на три деца и мечтае за

...
Елена Велевска е майка на три деца и мечтае за
Коментари Харесай

Многодетна македонка е новата сексбомба на фолка

Елена Велевска е майка на три деца и мечтае за четвърто. Въпреки многочислените си отговорности оправната русокоска показва забележителна фигура и е горда притежателка на най-сочните гърди в попфолка, написа в. "България Днес ".

Както грижливо се отнася към фамилията и отрочетата си, по този начин хубавата Елена обича да предизвика мъжката част с еротични фотоси на разголената си гръд и сочното си дупе, което й печели хиляди почитатели освен у нас, само че и на задачите Балкани.



Велевска неотдавна изгря на родния чалга хоризонт в каталога на "Пайнер ". Дори извади няколко шлагера, които са обещаващи за бъдещата.

"Изнасяла е концерти в над 30 страни, сред които Австралия, Съединени американски щати, Канада, цяла Европа и други Първата си ария „ Сънувам “ записва още на 15 години, а до момента има издадени девет албума ", описват от "Пайнер ".

Повече от 20 години Елена гради кариера в Македония, без да завърта кавги към себе си. Тя прави гражданска война във фолка в Македония, като през 1997-а даже снима видеоклип за 1500 марки без непозната помощ. Споделя, че със своите опити подтикнала сътрудниците си да влагат в себе си и сложила основите на жанра в родната си страна.



Споделя, че не е конфликтна персона и почита всеки, който се пробва да направи нещо.В същото време Елена е обект на свалки от доста мъже, чиито мераци са предизвикани още повече от разголените фотосесии на певачката. Велевска бе забъркана в любовна спекулация с Борис Дали. Двамата записаха обща ария "Ще си моя ", а съгласно осведомени името на парчето може към този момент да се е осъществило и на процедура.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР