Електровелосипедите са модерни, всеки трети велосипед продаден в Германия, вече е с

...
Електровелосипедите са модерни, всеки
трети велосипед продаден в Германия,
вече е с
Коментари Харесай

С елвелосипеда през кризата

Електровелосипедите са съвременни, всеки трети велосипед продаден в Германия, вече е с елдвигател. При коронакризата той е изключително подобаващ за рисковата група - възрастните или хора с намалено здраве. Благодарение на поддръжката на двигателя елколелото дава добра и ненатоварваща опция за придвижване на чист въздух.

Немският клуб за екологичен трафик VCD е събрал наколко съвета за оптимално каране на елколелото. Първият от тях е че леките предавки увеличават тренировъчния резултат и са щадящи за ставите.

Важно е стойката да е настроена оптимално, с цел да се избегнат болки в гърба или в колената. Най-добре е вашият двуколесен моторизиран другар да бъде проверен и надъхан за вас от специализирания търговец, преди да започнете употребата му.

Отиването до работата може да се използва съвършено като тренировъчен маршрут. Придвижете се до офиса с по-висока помощ от страна на двигателя сутрин, с цел да стигнете бързо и без пот под мишниците. След работа и при съществуването на повече независимост във времето е добре да следва подготовка с по-малко помощ от електродвигателя. Това добре може да става при отиването на пазар или изпълнението на нужните домашни поръчки.

Има много търговци, които предлагат електрифицирани колела. Така че можете да тествате кой модел ви подхожда, да изберет подобаващата ви цена, така като те са по-голяма инвестиция отколкото тази за общоприет велосипед. Добре е фитнес приложенията за смарт телефони да се използват за премерване на пулса или за събиране на данни за напредъка ви с колелото.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР