Електроразпределение Юг (част от ЕVN България) се включи на 27

...
Електроразпределение Юг (част от ЕVN България) се включи на 27
Коментари Харесай

Електроразпределение Юг проведе Ден на отворените врати за втора поредна година


Електроразпределение Юг (част от ЕVN България) се включи на 27 ноември в самодейност Ден на отворените порти, която се провежда от Министерството на образованието и науката (МОН) в границите на третата Европейска седмица на професионалните умения.

В тази връзка общо 10 Клиентски центъра на Електроразпределение Юг в разнообразни градове отвориха порти за гости. Това бяха представителствата на сдружението в Смолян, Кърджали, Пазарджик, Стара Загора, Бургас ( в кв. „ Меден рудник “), Сливен, Ямбол, Пловдив (ул. „ Павликенска “ 13), Хасково, Асеновград. Близо 130 възпитаници се срещнаха със специфики от активността на електромонтьорите и проектантите по техническото обслужване на електроразпределителната мрежа и съоръжения; за метода на организация и работа при спазване нормите за сигурност.

Инициативата цели усилване на публичното внимание към значимостта на професионалното обучение в областта на електротехниката и превръщането му в прелъстителен избор за младежите. Мероприятието е част от акцията на Електроразпределение Юг в поддръжка на дуалното образование и усилване на партньорството сред бизнеса и професионалните гимназии.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР