Електронното подписване на документите става чрез мобилно приложениеОдобрените за кредит

...
Електронното подписване на документите става чрез мобилно приложениеОдобрените за кредит
Коментари Харесай

Райфайзенбанк дигитализира потребителското кредитиране

Електронното сключване на документите става посредством мобилно приложение

Одобрените за заем клиенти на Райфайзенбанк към този момент могат да подписват документите електронно през мобилно приложение, без да посещават офис на банката

Райфайзенбанк вкара на българския пазар цифров развой за кредитиране. Иновативната услуга е предопределена за клиенти на банката с авансово утвърдени потребителски заеми. Те могат да подпишат всички нужни документи през мобилния си телефон и да усвоят сумата по сметката си без посещаване в офис на банката и без нито един лист хартия.

Електронното сключване на документите се реализира посредством мобилно приложение, създадено от Евротръст Технолъджис АД. Приложението дава опция за отдалечена електронна идентификация на клиента, издаване на уверение за електронен автограф и сключване непосредствено от мобилния телефон.

„ С новия цифров развой за приемане на заем спестяваме време на клиентите си и им предоставяме спомагателни улеснения. Клиентите ни към този момент могат да получат заем без попълване на документи и без посещаване в офис ”, сподели Ани Ангелова, член на УС на Райфайзенбанк (България) с сектор Банкиране на дребно.
още по тематиката
Сред главните преимущества на услугата е опцията за идентифициране и сключване когато и да е и от всяко място. Целият развой по идентификация лишава по-малко от 10 минути, не изисква спомагателни механически устройства и умения, а удостоверяването се прави единствено с едно натискане на бутон.

Услугата е изцяло безвъзмездна за клиенти на банката – належащо е само събаряне на безплатното приложение, прецизираха от Райфайзенбанк, която от началото на годината обнони функционалностите на мобилното банкиране и добави идентификация посредством пръстов отпечатък или лицево различаване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР