Електронните табели, монтирани преди две години на спирките от испанската

...
Електронните табели, монтирани преди две години на спирките от испанската
Коментари Харесай

Не губете време по спирките! Електронните табели са в сиеста

Електронните табели, инсталирани преди две години на спирките от испанската компания " Индра ", са в дълбока сиеста. Те и в делничните дни дават неправилна и неточна информация за градския превоз, а през днешния ден напълно са го блъснали на отмора. В 12,20 часа табелата от южната страна на Тунела оповестява на пасажерите, че отсам минават единствено два автобуса - № 4 и 26, макар че маршрутите са девет. Същата погрешна информация получаваме и на спирката на " Тримонциум ". На Сточна гара на таблото свети единствено № 26, а против Централна гара - № 26 и 12.

Клетите посетители на града и туристи като нищо могат да се объркат, защото и старите ламаринени табели с номера на преминаващите рейсове са на изгубване. На бул. " Никола Вапцаров " сиестата е обхванала всички автобусни линии, тъй като от електронното табло разбираме единствено, че сме в община Пловдив.

Автобусите също са ъгъл. " Седмицата " върви през 45 минути. Това изясни един от кондукторите. Празничните написания, както и делничните, се утвърждават от Общинския съвет по предложение на общинската администрация, а компаниите единствено ги извършват.

Впрочем, времето е слънчево и топло, а ходенето пеш е здравословно, тъй че не си губете време да чакате градския превоз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР