Електронните спортове се превръщат в неизменна част от сайтовете за

...
Електронните спортове се превръщат в неизменна част от сайтовете за
Коментари Харесай

Как да станете част от eSports общността на bwin

Електронните спортове се трансформират в неизменима част от уеб страниците за онлайн залози. Предвиждате идните шампионати, следите мачовете онлайн и гледате най-интригуващите събития посредством лайв стрийм. Преди да преминете към залагане на действителни суми, би трябвало да следвате и да активирате профила си. Ето кои са останалите стадии, с цел да станете част от eSports общността на букмейкъра.

 

Как се основава профил в Bwin

Разглеждането на тиражите е налично за всички гости на уеб страницата, само че присъединяване с действителни средства е отворено само за регистрирани клиенти. Присъединяването към Биуин се извършва посредством попълване на къс формуляр, съдържащ данни за профила и персонална информация.

От бутона “Регистрация ” се зарежда формата за основаване на профил, разграничена на три стадия. Най-напред, новият консуматор е длъжен да даде е-поща и ключова дума. Следва да попълните ЕГН, дата на раждане, имена, адрес и да приемете изискванията. Регистрациите са отворени за лица, навършили 18 години, които нямат различен акаунт в bwin.

 

Участие в
бонуси за eSports залози

Всеки нов консуматор на букмейкъра може да се възползва от начална промоция, достигаща 222 лева Стойността ѝ се равнява на подадената сума при първото зареждане на сметката. Изискването ѝ се прави от раздел “Бонуси ” отстрани менюто, до 30 дни след регистрация.

Впоследствие получените заеми за
залози е нужно да се разиграят 5 пъти в спортния сегмент. Могат да се употребяват за залози на електронни спортове, чиито коефициенти са равни или по-големи от 1.75.

Няма да получите началния
бонус, в случай че реализирате първи депозит посредством разплащателните системи на Paysafe Group – Neteller, Paysafecard или Skrill. Времето за асимилиране на средствата е 30 дни.

 

Как се заплаща в bwin esports

Залагането с действителни пари в
букмейкърите е придружено от финансови интервенции. За наслада на българските клиенти, Bwin дава комфортни и сигурни платежни способи. Времето за складиране е сведено до няколко секунди, до момента в който тегленията се утвърждават в границите на 24 часа. Добрите вести са, че не плащате такси и получавате парите в повсеместен размер.

Австрийският оператор работи с най-надеждните системи като Neteller и Skrill. Имате алтернатива за заплащане с дебитни и кредитни карти на Maestro, Mastercard и Visa. Ако сте почитатели на заплащанията в кеш, използвайте услугите на PaySafeCard, а за по-търпеливите играчи предлагаме превода по банка. Той се прави най-бавно – в границите на няколко дни.

 

Видове
залози на електронни спортове в Bwin

Регистрирали сте се в букмейкъра, създали сте депозит и сте взели присъединяване в началната оферта. Дотук добре, само че какво има в платформата? Очаква Ви необикновено многообразие от eSports събития. Следите най-големите шампионати по League of Legends, CS:GO, Dota 2, Starcraft, FIFA и поставяте своите пре-мач и лайв
залози. Избирате всред голям брой маркети за победител, общо карти, първа кръв, хендикап, придружени от най-високите коефициенти на пазара.

Електронният фиш в Bwin Ви дава опция да играете на сингъл или да увеличите ставките посредством множествени селекции. В случай че не сте уверени в залога, имате право на Cash Out и прибързано взимане на облагите.

Букмейкърът предлага страница със събития онлайн, където следите развръзката им в действително време. Вграден е livestream на най-известните шампионати с помощта на взаимното съдействие с Twitch.

Bwin наподобява прелестно местенце за гледане и
залагане на електронни спортове. Приема се най-малък депозит на стойност 20 лева, който може да Ви включи в 100%-овия начален бонус. Забавлението е обезпечено!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР