Електронната услуга Справка за задълженията с възможност за извършване на

...
Електронната услуга Справка за задълженията с възможност за извършване на
Коментари Харесай

Около 450 млн. лв. са платени през виртуалния ПОС на НАП от началото на годината

Електронната услуга " Справка за отговорностите с опция за осъществяване на заплащане “ е налична с личен идентификационен код (ПИК) или дипломиран електронен автограф (КЕП) в Портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите. От приходната организация прецизират, че за заплащането посредством виртуалния ПОС терминал не се дължат такси и то се отразява в данъчно-осигурителната сметка на клиента незабавно, без нормалното закъснение при банков превод.

 

Онлайн заплащането си остава най-удобният и желан метод за погасяване на отговорности. Все повече родители избират да платят налозите и осигуровките си през виртуалния ПОС, защото главно условие за използването на данъчни облекчения за деца и за деца с увреждания е да нямат неплатени обществени отговорности, подлежащи на наложително събиране.

 

От Национална агенция за приходите предлагат потреблението на Портала за електронни услуги както за заплащане на отговорности, по този начин и за подаване на заявления, заявяване на документи, приемане на информации и информация, тъй като пести време и средства на клиентите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg