Електронна цигара експлодира в джоба на 49-годишен мъж. Кенет Андерсен

...
Електронна цигара експлодира в джоба на 49-годишен мъж. Кенет Андерсен
Коментари Харесай

Електронна цигара експлодира в джоба на мъж

Електронна цигара експлодира в джоба на 49-годишен мъж.

Кенет Андерсен се навежда, с цел да вдигне нещо от пода на работното си място в Норвегия. Внезапно усеща, че бедрото му се нагорещява. Вижда, че левият джоб на панталона на панталона му гори. Няколко мига по-късно целият му крачол пламва, предава бТВ.

Андерсен пробва да извади електронната цигара от джоба си, само че тя се е разтопила в плата на панталона му. С помощта на сътрудници той раздира горящата си дреха.

Въпреки че 70 % от крайници му е засегнат, мъжът съвсем не изпитва болежка. Посещава доктор, който единствено превърза раната.

На идващия ден обаче стартират мощни болки. Кенет Андерсен отива в незабавно поделение. Оттам го настаняват в особено поделение по изгаряния. Раната е доста по-голяма, в сравнение с в началото си е представял. Следва интервенция. Лекарите трансплантират 30-сантиметрово парче кожа от здравия му крайник върху изгорения. Има и пояснение за какво в началото мъжът не е чувствал болежка - изгарянето е наранило нерв.

„ Ще отнеме известно време, до момента в който всичко заздравее. Ужасно боли “, споделя Кенет пред Dagbladet - един от най-големите вестници в Норвегия. Въпреки всичко той се счита за късметлия.

„ Представете си, в случай че това се беше случило в колата. Цигарата щеше да избухне в лицето ми “, разяснява още той.

Норвежкият здравен орган NHO предизвестява за експлодиращи електронни цигари от лятото на 2022 година

„ Формата и структурата на електронната цигара я прави като като горяща ракета, в случай че батерията се повреди “, показват специалисти.

От компанията производител декларират, че ще проучат съществено казуса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР