Електронен базар събра за лечението на момчето повече средства дори

...
Електронен базар събра за лечението на момчето повече средства дори
Коментари Харесай

Две млади дами почти утроиха парите за Георги

Електронен базар събра за лекуването на момчето повече средства даже от дарените вместо цветя в първия образователен ден. А организаторките се заричат: „ Нека оздравее, ще продължим да му оказваме помощ! “.

Две млади пазарджиклийки направиха нещо, считано за непостижимо - единствено за броени дни утроиха сумата по дарителската сметка на 18-годишния Георги Арнаудов, нуждаещ се от пари за лекуване от Сарком на Юинг. След като в първия образователен ден самодейността „ Дарение вместо букет “ съумя да събере към 33 000 лв., проведеният от Мирослава Казакова и Магдалена Тончева електронен базар във Facebook пожъна необикновен триумф - постъпленията към този момент са съвсем 90 000 лв., безусловно за дни. Виртуалната ликвидация сплоти хиляди хора от Пазарджик и освен към нещо в действителност свястно и красиво - едно младо момче да върне здравето си.

„ Първия ден бях разочарована, тъй като нямаше никаква интензивност, споделя Мирослава Казакова, която в началото сама прави и управлява групата в обществената мрежа. После обаче нещата потръгнаха, групата бързо стана доста мощна, доста хора се палеха по концепцията и желаеха да оказват помощ “.

Доскоро Мирослава и Георги били просто бегли познати. Днес младата жена изрично декларира: „ Възхищавам му са за това по какъв начин приема всичко с усмивка. Искам единствено той да оздравее, да продължава да е по този начин пословично борбен и бодър, а ние ще продължаваме да му оказваме помощ с каквото можем! “.

„ Честно казано, сме доста удовлетворени от резултата досега, споделя Магдалена Тончева. Мнозина подаряват и без да желаят покупка - поради самото положително. При Георги нещата се случват доста добре, парите се събират доста бързо. Сумата е към този момент близо 90 000 лв., трансформира се със секунди! За няма и четири дни се повиши с близо 40 000 лв.! “.

В момента тече и организация за базар навън в поддръжка на Георги. Събитието ще бъде на 19-ия му рожден ден - 10 октомври, с благотворителен концерт на „ Чудесия “.

Сумата, нужна за лекуване в Германия, е 300 000 лв..

Дарения за лечението се събират още в банкова сметка и посредством PayPal - paypal.me/georgiarnudov.

Дарителска сметка в лв.:
РАЙФАЙЗЕНБАНК
IBAN: BG72RZBB91551011086230
BIC: RZBBBGSF
Георги Йорданов Арнаудов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР