Електромобилите заемат централно място на ограниченото като мащаби и присъственост

...
Електромобилите заемат централно място на ограниченото като мащаби и присъственост
Коментари Харесай

Електрическите автомобили доминират на салона в Париж

Електромобилите заемат централно място на лимитираното като мащаби и присъственост автомобилно ревю в Париж.

Събитието се организира след 4-годишна пауза поради пандемията от COVID-19. Европа е водеща в зареждането при електрическите транспортни средства, които последователно излязоха от своята пазарна ниша и навлязоха в мейнстрийма. Автомобилите с електрически мотор съставляват 41% от продажбите през второто тримесечие в Европа, като 9.9% са коли единствено с акумулатори, а останалите са или хибриди, които могат да бъдат включени за презареждане на батерията, или такива, които зависят от мотор с вътрешно горене за зареждане на батерията.

Френските производители преобладават салона.
Критиците може да кажат, вижте, този човек няма въображение, той просто копира коли от предишното. Не са ли Голф на „ Фолксваген “ или S класа на „ Мерцедес “ ретро класика? Концепцията постоянно е една и съща, само че продължава да се развива. Всеки популярен производител има типичен модели. Ако отидете в „ Картие “ или „ Луи Витон “, те също имат класики. А това са нашите класики.
Лука де Мео, изпълнителен шеф на „ Рено “ 

Марки като „ Дачия “ пробват да поддържат цените си ниски, с цел да бъдат налични за междинния консуматор.

 
Както казвате, светът се трансформира бързо. Инфлацията на продукта е действителна и това, което можем да забележим в „ Дачия “, е, че от година на година имаме растеж от 10% на европейския пазар. Потребителите вършат своя избор и колите са значима част от него.  
Денис Ле Вот, изпълнителен шеф на „ Дачия “

Марката Mobilize на „ Рено “ възнамерява да наруши бизнес модела, предлагайки решения за шерване на коли и отдаване чартърен, тъй че да не се постанова хората да купуват лична кола, което ги прави по-достъпни.

Разбира се, пред производителите на електрически транспортни средства стоят редица провокации в прехода към цялостна електрификация: по-скъпи мотори, дефицит на основни съставни елементи като полупроводници, регулаторни условия, липса на задоволително точки за зареждане на 100 км.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР