Електромобилите създават новините в днешно време, но най-надеждните автомобили с

...
Електромобилите създават новините в днешно време, но най-надеждните автомобили с
Коментари Харесай

Надеждността на хибридите изпреварва категорично тази на електромобилите

Електромобилите основават новините в днешно време, само че най-надеждните коли с батерия на пътя са тези, които имат и горивен контейнер.

До този извод стига изследването за надеждност на щатското издание Consumer Reports, резултатите от което евентуално карат Toyota да потрива предостатъчно ръце. Въпросът е различен: какъв брой резистентен е този модел, защото единствено след няколко години обстановката може (и най-вероятно) да е радикално друга. Без да се опитваме да гадаем ще кажем, че главните проблеми при електрическите автомобили са свързани с новите технологии, само че тези детски заболявания ще бъдат преодолени.

Сега се връщаме към изследването, което заключава, че през днешния ден технологията, която Toyota развива от четвърт век, е достигнала стадия, при който удовлетворява мнозина – тя не е комплицирана, в това време е доста надеждна, предлагайки по-добър разход на гориво по отношение на стандартните коли.

Става въпрос за хибридните и плъг-ин хибридните модели, с помощта на които Toyota и Lexus оглавяват касирането. Третото място е за BMW, който се изкачва с цели 10 места нагоре по отношение на миналогодишния си резултат.

“Днешните хибриди са толкоз тихи, толкоз бързи и толкоз приятни за каране, колкото са и стандартните коли, ” споделя Джейк Фишер, старши шеф проби на коли за Consumer Reports, написа Bloomberg. „ Надеждността на електрическите коли не е добра. Нещо повече, множеството са под междинния параметър за надеждност. ”

В годишното изследване на изданието, в което са взели участие над 300 000 автомобила, попадат имената на 24 марки, като Tesla се подрежда на 19-та позиция. Все отново предходната година компанията бе предпоследна, а в този момент се изкачва в класацията и това няма да спре.

“Електрическите коли са нова технология и доста производители нямат дълга история в основаването на електрически задвижвания, ” разяснява Фишер.

Още детайлности по тематиката четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР