Електромобилите и летящите коли на Hyundai ще превозят Спайдърмен през

...
Електромобилите и летящите коли на Hyundai ще превозят Спайдърмен през
Коментари Харесай

Каква кола кара Спайдърмен в спайдървселената?

Електромобилите и летящите коли на Hyundai ще превозят Спайдърмен през „ метавселената на паяците “. Hyundai към този момент е представял свои модели в “ Spider-Man: No Way Home “ и „ Uncharted.

Партньорството на Hyundai със Sony Pictures се ускори след потвърждението, че редица модели на марката ще бъдат показани в новия анимационен филм Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Производителят на коли работи със Sony Pictures от 2020 година и показа Ioniq 5 и Tucson в Spider-Man: No Way Home и специфичната идея „ Beast “, основана на Tucson, в Uncharted.

За новия анимационен филм ще бъде показана специфична версия на концептуалния електрически автомобил Prophecy, която може да лети.

В новия филм на Sony ще бъде показан и Ioniq 5, както и редица други концепции за подвижност на Hyundai, в това число такива, ориентирани към пазарите на усъвършенствана въздушна подвижност и особено конструирани коли, както и екологично устройство за градска подвижност.

Освен това в Spider-Man: Across the Spider-Verse ще взе участие версия на класическия Hyundai Pony, която е превърната в самоуправляващo се роботакси.

„ Чрез партньорството си целим да представим нашата визия за бъдещата подвижност с развлекателно наличие, което младите генерации обичат “, съобщи старши вицепрезидентът и основен маркетинг шеф на Hyundai в международен мащаб Сунгвон Лий.

„ Тази акция ще бъде приветствана от клиентите и се надяваме да изградим позитивна динамичност за марката Hyundai. “

Автомобилите, в това число Ioniq 5 и Ioniq 6, ще бъдат показани в маркетинговата акция за кино лентата, която ще се разгърне през май и юни. Филмът ще тръгне по кината на 2 юни 2023 година

„ По време на дългогодишните ни взаимоотношения с Hyundai техният екип продължава да основава впечатляващи акции, които улавят самата същина на марката “, добави изпълнителният вицепрезидент на Global Partnerships & Brand Management и началник на Location Based Entertainment в Sony Pictures Entertainment Джефри Годсик.

„ Използвайки музиката от саундтрака на кино лентата, Hyundai сътвори стилна и авангардна маркетингова акция, която съвършено съчетава новаторските им артикули с един от най-емблематичните герои супергерои. “

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР