Електрификацията не трябва да означава само повече ефективност и по-малко

...
Електрификацията не трябва да означава само повече ефективност и по-малко
Коментари Харесай

Електрическият концепт Lexus Electrified Sport – 0 - 100 за две секунди! - видео

Електрификацията не би трябвало да значи единствено повече успеваемост и по-малко излъчвания. Пример за още нещо ни дава Lexus - японската първокласна марка употребява новите задвижвания, с цел да реализира повече продуктивност и динамичност, с цел да може да предложи повече вълнуващо преживяване при шофиране. На Kenshiki Media Forum в Брюксел, филиалът на Toyota направи настоящ обзор на напредъка, реализиран от Lexus Electrified. Освен това се показа нов дизайн и механически характерности на последното потомство модели.

Дори в случай че електрическите транспортни средства в последна сметка поемат водеща роля в конкуренцията за бъдещето на задвижващите механизми, към момента има провокации във връзка с инфраструктурата и зареждането. Ето за какво Lexus ще продължи да създава технологии за хибридни, plug-in хибридни и електрически транспортни средства с акумулатори, с цел да отговори на другите потребности на клиентите и районните условия по целия свят.

За да реализира амбициозните си цели, Lexus построява нов световен щаб в Шимояма, Япония – комплекс, фокусиран върху транспортни средства, включващ всички дисциплини за разработка, където дизайнери и инженери работят един до друг в отделите и на тестовите писти.Lexus Electrified Sport (автомобилът към момента не може да бъде поръчан и към
Всичко за Вашата сватба
момента не е хомологиран) е визията на Lexus за акумулаторна електрическа спортна кола на бъдещето. Той въплъщава желанието на компанията да основава електрифицирани транспортни средства с достоверни характерности. Вдъхновени от скоростта и плавността на висшия пилотаж, неговите криволичещи линии основават нова еднаквост на електрическите транспортни средства Lexus. Очаква се Electrified Sport да направи спринта от нула до 100 км/ч за към две секунди.

Батериите на най-новите хибридни и plug-in хибридни електрически транспортни средства на Lexus разрешават потреблението на електрически задвижващи детайли, подобаващи за ежедневна приложимост, избягващи минусите във връзка с тежестта, цената и пространството с компактния си дизайн.

Същото би трябвало да важи и за изцяло електрическите модели. Батерията от 71,4 кВтч на идния SUV RZ 450e ще разрешава електрически пробег до 440 км (WLTP цикъл) и висока енергийна успеваемост от 16,8 кВтч на 100 км пробег.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg