Електрическите задвижвания на ел-велосипедите са малки, но все пак могат лесно да

...
Електрическите задвижвания на
ел-велосипедите са малки, но все пак
могат лесно да
Коментари Харесай

Ел-велосипед под прикритие

Електрическите задвижвания на ел-велосипедите са дребни, само че все пак могат елементарно да бъдат видяни. В подобен артикул на компанията Mahle ел-задвижването е “под прикритие ”. След придобиването на "ebikemotion Technologies SL " през 2018 година, през днешния ден компанията Mahle Ebikemotion S.L.U.продължава да уголемява своя бизнес с двигатели, акумулатори и интерактивни компоненти.

Задвижващата система Mahle се особено откроява с помощта на много компактния си дизайн. Сложните компоненти се вписват напълно в рамката и хъба на мотора. Така екологичната машина е разпознаваема като е-байк едвам на втори поглед. В допълнение на това интелигентен потребителски интерфейс предоставя на ездача информация за пробега, маршрута, времето и данните за фитнес.

Двигателят е в главината на задното колело и дружно с батерията тежи единствено 3,5 килограма. Компактният дизайн на задвижващата система разрешава на производителите невиждана свобода на планиране. Този дизайн е особено привлекателен за състезателни велосипеди, планински и градски велосипеди.

Такива съвременни електрически и електронно оборудвани велосипеди предлагат още повече, създавайки богатство от нови приложения в областта на интернет нещата (IoT) за крайните клиенти и производители на колела – свързаност със обществени медии, отбрана от кражби, концепции за шерване, като отварят нови пазари за производителите и предлагат опция за изцяло нов продукт и подвижност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР