Електрическите превозни средства VF 8 и VF 9, които наскоро

...
Електрическите превозни средства VF 8 и VF 9, които наскоро
Коментари Харесай

VINFAST с ПОДРОБНОСТИ ЗА ЦЕНАТА НА VF 8, VF 9 И АБОНАМЕНТА ЗА БАТЕРИИ В ЕС

Електрическите транспортни средства VF 8 и VF 9, които неотдавна приключиха строги стратегии за зимни, летни и високоскоростни проби в Швеция и Испания, се чака да бъдат налични в Европа през втората половина на 2022 година с две версии на Eco и Plus.

VinFast афишира детайлности за цените на VF 8 и VF 9 и абонамент за акумулатори за европейските пазари, в това число Германия, Франция и Холандия. Клиентите могат да изберат Гъвкав или Фиксиран абонаментен проект, който да дава отговор на условията им за потребление. От 2024 година нататък почти единствено 50% от продадените електрически транспортни средства VinFast ще се ползват с политиката за абонамент за акумулатори, останалите 50% ще се продават с акумулатори като пазарна процедура.

VinFast ще предложи на клиентите два новаторски абонаментни проекта за акумулатори, които са гъвкавият и закрепен пакет. Фиксираният пакет с безграничен пробег има месечна абонаментна такса от €120 за VF 8 и €150 за VF 9 (включително ДДС). Гъвкавият пакет е предопределен за клиенти, които пътуват рядко, за до 500 км пътешестване на месец. Подробностите ще бъдат оповестени в подобаващия миг.

По време на абонаментния интервал на батерията VinFast ще покрие всички разноски за поддръжка и ремонт и ще подмени батерията гратис, когато потенциалът падне под 70%, като обезпечава успокоение на клиентите по отношение на качеството на батерията по време на приложимост.

В знак на благодарност към клиентите-пионери, VinFast ще ползва политиката за абонамент за акумулатори за 100% от продадените електрически автомобили до края на 2023 година От 2024 година нататък почти 50% от продадените електрически транспортни средства VinFast ще се ползват с политиката за абонамент за акумулатори, останалите 50 % ще се продават с акумулатори като пазарна процедура.

Еманюел Брет – Заместник-главен изпълнителен шеф на VinFast – Глобални продажби и маркетинг показа: „ VinFast цели да притегли необятен кръг от клиенти с висококачествени артикули, реформаторски технологии и изключителни политики за продажби, отговарящи на другите потребности и финансови желания на клиентите. Нашата стратегия за абонамент за акумулатори е основана, с цел да обезпечи на клиентите безусловно успокоение, правейки по-пълно преживяването при притежаването на първокласни електрически автомобили, като по този метод способства за придвижването на световната гражданска война на EV и за взаимно основаване на по-устойчиво бъдеще за всички. ”

Наред с детайлностите за цените, VinFast показва пакета VinFast Smart Driving, който има за цел да даде на клиентите безвредно и прелестно шофиране при всяко пътешестване. В Европа пакетът VinFast Smart Driving е на цена от 7250 евро за еднократно заплащане (включително ДДС) или 150 евро за месечно заплащане (включително ДДС). По-специално, на първите клиенти на VinFirst ще бъде препоръчан пакет за еднократно заплащане Smart Driving.

VinFast Smart Driving включва намаляване на сблъсък; помощник за шофиране по автомагистрала, помощник за промяна на лентата; модернизиран помощник за паркиране, включващ отдалечено паркиране и приканване на транспортно средство; гласов асистент; 360-градусов съраунд мониторинг като част от неговата умна навигация; и варианти като мобилен дом, мобилен офис и извършване на покупки в кола.

Преди това VinFast публично разгласи удължаването на програмата VinFirst до края на 30 май 2022 година (GMT+1). С депозит от 150 евро клиентите на VinFirst ще получат специфични предложения, в това число една първокласна почивка във Виетнам, един е-ваучер за 2500 евро към VF 8 или 4200 евро към VF 9, еднократно заплащане пакет Smart Driving на стойност 7250 евро (включително ДДС), един извънреден VinFirst NFT, който е разменяем в OpenSea. В допълнение, VinFast ще засади дърво от името на всеки клиент с цел да подкрепи устойчивото бъдеще.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР