Електрически кабел се скъса и падна върху влак Eurostar, пътуващ

...
Електрически кабел се скъса и падна върху влак Eurostar, пътуващ
Коментари Харесай

Скъсан кабел затрудни движението на влаковете в тунела под Ламанша

Електрически кабел се скъса и падна върху трен Eurostar, пътуващ от Лондон за Амстердам , през Брюксел в четвъртък сутринта, оповестява POLITICO.

При случай, който се чака да обърка движението по натоварения маршрут от Лондон до Брюксел, кабелът падна върху трен Eurostar малко преди 9 часа сутринта локално време (11 часа българско време) като аргументи дъжд от искри. Инцидентът е станал директно преди входа на тунела под Ламанша в Кент и спря придвижването по едната линия.

" Новините не са положителни ", е споделил началникът на влака на пасажерите, добавяйки, че композицията ще остане на място известно време. " Ще би трябвало да бъде изпратен избавителен трен от Лондон, " е прецизирал той.

Без външно електричество спешните светлини и климатикът скоро ще изгаснат. Репортер на POLITICO от по-късен трен Eurostar от Лондон беше осведомен, че ще могат да преминат около неподвижния трен на другия коловоз.

Повредените и счупени електрически проводници могат да причинят огромни закъснения на влаковите линии и в предишното са били виновни за електрически произшествия, като ватман на трен получи мощен токов удар от ниско висяща жица напрегнат във Англия през 2014 година
 Спасени са всички 41 индийски служащи, блокирани в срутения тунел
Спасени са всички 41 индийски служащи, блокирани в срутения тунел

След 2 седмици опити мъжете да бъдат извадени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР