Екзотичната красавица Вики, която само преди няколко дни стана новата

...
Екзотичната красавица Вики, която само преди няколко дни стана новата
Коментари Харесай

Тази прелест Виктория е по-красива от съименничката си Бекъм

Екзотичната хубавица Вики, която единствено преди няколко дни стана новата Мис Енканто, извая тяло за знамение и приказ не със суши и зеленчуци, а с бокс. Преди години хубавицата е играла и спортна гимнастика. Сега натъртва на разходките и здравословното хранене, написа " Марица ".

Това е първата купа за Вики, а Мис Енканто е единственият конкурс, в който е взела участие. Поне към този момент. Доскоро атрактивната пловдивчанка нямала навършени 18 години, което е едно от изискванията за впускане в борба за короната. Апетитът обаче пристигнал с яденето. След като схванала от другарка за празненството, тя без съмнение се записала за присъединяване.

„ След успеха имам още по-голямо предпочитание да спечелвам конкурси”, безапелационна е миската.

Красавицата с тъмни бадемови очи беше измежду най-атрактивните участнички в акцията на вестник „ Марица” за най-стилна абитуриентка под тепетата. Тя сграбчи сърцата на читателите с професионална фотосесия на Небет тепе. На фона на вековните скали модерната визия на Вики в алено и златно „ прозвуча” още по-впечатляващо.

„ Дълго време се колебах тъкмо каква да бъде роклята ми. В един миг обаче я видях. Беше обич от пръв взор. Случи се, откакто попаднах на фотография на една известна персона и доста ми хареса моделът. Колкото до аксесоарите, много мъчно открих това, което желаех, защото имах тъкмо избрана визия за тях”, споделя миската.

Често я питат за корените, защото на външен тип припомня средиземноморско момиче. Някои виждат в нея даже арабски черти. „ И двамата ми родители са българи. Въпреки това много пъти са ме сравнявали с какви ли не националности”, признава през смях момичето.

Вики е уверена, че има страхотни родители, които са до нея и в най-трудните моменти. По-голямата сестра учи в Рим и рядко се прибира вкъщи, само че я поддържа безусловно. Вики върви на посетители при всеки комфортен случай, като не пропуща да зарадва небцето си с вкусна италианска кухня.

„ Не съм от девойките, които броят калории, и в никакъв случай не съм спазвала диети”, безапелационна е пловдивчанката. Съдейки по съвършената фигура, човек мъчно би повярвал, че няма пластични корекции. „ Дори не съм си го помисляла”, твърди хубавицата.

В ежедневното си меню не се лишава от нищо. Предпочита здравословното хранене, само че си разрешава да „ съгреши” с чипс, шоколад и тестени вкуснотии.

Освен свежата и потребна храна заслужен съдружник на хубостта съгласно Вики е качествената козметика. Не утвърждава прекомерните количества декор дьо загар, напластеното червило или серпантина. Прецизно подбраната бяла козметика и хидратацията обаче са от голямо значение за кожата, уверена е тя.

„ За мен косата на една жена приказва доста за самата нея. Затова обръщам извънредно внимание на продуктите, с които подкрепям прическата си”, разкрива миската. Стилът варира от грациозен до спортно-елегантен и формален според от мотива и настроението. Със сигурност обаче не харесва да постановат рамки и бяга от клишето.

Това предписание важи с цялостна мощ и за местата, където разпуска. „ Обичам както морето, по този начин и планината, по тази причина ги редувам. Ходя постоянно в Гърция, само че не подценявам и Българското Черноморие”, споделя Вики.

Почивката съчетава наложително с леко и прелестно четиво. Няма обичан род или създател, значимото е романът да я заинтригува от първите страници и да има непредвиден край.

До огромна степен любовта към книгите се дължи на образованието в езикова гимназия „ Иван Вазов”, която приключи тази година. Там Вики е научила италиански на извънредно положително равнище, за което е признателна на своите преподаватели. „ Имах и опцията да вземам участие в италиански спектакъл, проведен от моето училище”, спомня си момичето.

Наесен хубавицата е студентка първи курс стопанска система и бизнес в София. Приета е от първо предпочитание и се гордее с достижението си. Умът и хубостта обаче не я главозамайват, в противен случай. Мечтите са земни и действителни.

Звучи като приказка, нали? Ако сте от мощния пол обаче, не бързайте да се радвате. Прелестната Виктория си има другар. И цени у него тъкмо това, което всички дами търсят - че е мъж в същинския смисъл на думата.

 Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ
 Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ
 Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ
 Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ
 Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ
 Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ
 Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ
 Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР