Ексводещата на сутрешния блок на нова тв – Ани Цолова,

...
Ексводещата на сутрешния блок на нова тв – Ани Цолова,
Коментари Харесай

Ани Цолова се стопи до неузнаваемост към днешна дата-Ето как го постигна

Ексводещата на утринния блок на нова тв – Ани Цолова, разкри лесния метод, посредством който топи по три кг седмично. Прави усещане, че Цолова е съумяла да влезе в забележителна форма, при все, че от дълго време към този момент не се появява на екран.

През последните години тя имаше съществени проблеми с килограмите, които се задълбочиха още повече откакто бе уволнена от Нова тв.
Стресът към случката я вкара в тежка меланхолия, която докара до неконтролируемо трупане на килограми.

По всичко проличава, че към днешна дата ексводещата е съумяла да завоюва борбата с непотребните килограми и даже е върнала тежестта от ученическите си години.
Оказва се, че тайната за отслабването й е повече от лесна, а и огромна част от тв звездите управляват тежестта си тъкмо по този метод.

Става въпрос за лесна напитка от магданоз, лимони и вода, която е същински чистач на мазнините в тялото. Ани Цолова споделя, че магданозеният фреш освен й е оказал помощ да се пребори с непотребните килограми, а е повишил доста имунитета й, което също не е за занемаряване.

Тя подготвя напитката всекидневно и я употребява незабавно, а не я оставя да престои в хладилника.

В противоположен случай се губят огромна част от потребните субстанции.
Фрешът се подготвя като се пасира една приблизително огромна връзка магданоз, а към нея се прибавят сока от един огромен лимон и половин литър вода. Приема се на два пъти по 250 мл. на гладно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР