Ексцентричният милиардер е собственик на четири мегакомпании с грандиозни цели:

...
Ексцентричният милиардер е собственик на четири мегакомпании с грандиозни цели:
Коментари Харесай

Въпрос на седмицата: дали, купувайки Twitter, Мъск не отхапа твърде голям залък

Ексцентричният милиардер е притежател на четири мегакомпании с грандиозни цели: Tesla, най-скъпата автомобилна компания в света, Space X, която проектира, създава и изстрелва галактически кораби, Boring Company, която се стреми към гражданска война в превоза и Neuralink, натоварена с задачата да свърже човешкия мозък с компютрите.

Именно в новата му облага Twitter през 2019 година попитаха Мъск дали е правилно, че работи по 90 часа в седмицата. „ През последните години часовете бяха доста повече. Не го предлагам обаче - неприятно е за здравето и щастието ", отговори тогава Мъск.

Милиардерът е прочут работохолик, само че като притежател на Twitter той поема една от най-трудните за ръководство компании в Силиконовата котловина. Защото Twitter не е елементарна огромна софтуерна платформа, а машина за генериране на вести, с въздействие по целия свят, разяснява Военновъздушни сили.

По мотив покупката на Twitter, Илон Мъск сподели, че е " абсолютист на свободата на словото ", само че скоро по-късно направи ангажимента, че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР