Ексцентричният изпълнител Иво Димчев и журналистът Мартин Карбовски от доста

...
Ексцентричният изпълнител Иво Димчев и журналистът Мартин Карбовски от доста
Коментари Харесай

Иво Димчев води Карбовски на гей сауна, помириха се

Ексцентричният реализатор Иво Димчев и журналистът Мартин Карбовски от много време питаеха едвам прикрита злост между тях поради радикално противоположните си публични позиции. Ултралибералният гений и журналистът с православно-путинофилски уклон обаче изгладиха разликите си в радушен диалог в подкаста на Карбовски, приключил с покана за взаимна гей сауна.

Иво Димчев промотира продукцията си, озаглавена " В пъкъла с Иисус ", посрещната остро от по-консервативните арт и политически кръгове у нас и заклеймявана като долнопробност, ЛГБТ агитация и подигравка с Христос. 

Всички опити на Карбовски да потърси скандал обаче се разрушиха в откровеността и чистосърдечните пояснения на надарения гей. Димчев брилянтно и аргументирано отбрани тезата, че по никакъв метод не атакува и не се гаври с християнството, а идейната основа на творбата му е пъкълът, през който всички прекосяваме всекидневно. И по какъв начин в действителност е по-лесно да минем през всеки наш персонален " пъкъл ", в случай че го вършим с Христос в сърцето.



Елза Парини трансформира Карбовски в травестит

" Ти не можеш да излезеш от пъкъла, в случай че в себе си не носиш любовта и светлината на Иисус ", съобщи Димчев.

" Мартин ми завижда за гей сауните в Москва и Сао Пауло! Някой път ще го заведа! Трябва единствено отново да се напием като предходната събота “, с мигане на към журналиста приключи диалога актьорът.

Известно е, че от години Карбовски има неприкрит афинитет към всевъзможни гей, транс, лесбо и сходни сензационалистки истории. През годините с мъчителен интерес е разпитвал роми мъжки проститутки, транссексуални практикуващи най-древната специалност, плеймейтки, силиконки, а в предаването за Елза Парини и нейното шоу, самичък пожела да се почувства жена и беше гримиран по неин облик и сходство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР