Ексцентричният бивш италиански футболист - Антонио Касано е на мнение,

...
Ексцентричният бивш италиански футболист - Антонио Касано е на мнение,
Коментари Харесай

Касано: Моуриньо изобщо не е толкова добър треньор

Ексцентричният някогашен италиански футболист - Антонио Касано е на мнение, че Жозе Моуриньо въобще не толкоз добър треньор, за колкото го считат всички. Ето какво споделя той:
 Рома - Емполи 2:0 в мач от италианската Серия
Рома се нуждаеше от шест вихрени минути, с цел да откаже Емполи

" Вълците " се изкачиха до третото място във краткотрайното класиране

" Моуриньо в никакъв случай не е бил популярен треньор, той просто знаеше по какъв начин да играе с медиите и беше страховит комуникатор. Той се оправя добре със мощни играчи, а не с такива, които не са доста положителни. Твърде елементарно е просто да бъдеш другарски надъхан със страхотни играчи. Това е просто злополука след злополука в Рома, той ги накара да харчат пари за Неманя Матич и Руи Патрисио, това бяха негови решения. Онзи ден това осъществяване ме накара да повърна. Той не знае по какъв начин да сформира тим. Дори и с втория си състав, би трябвало да победиш Кремонезе.

Моуриньо самичък се скара с Карсдорп. Сега той се завръща, кой знае за какво? Така че това беше една неразбория. Що се отнася до Дзаниоло, той би трябвало да приказва за това, а не за какво тимът му Рома играе по този начин зле. Измина година и половина, в която този тим на Рома не е играл добър футбол ".
 Турци избавят кариерата на Николо Дзаниоло
Турци избавят кариерата на Николо Дзаниоло

Може да се озове в Галатасарай или Фенербахче
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР