Ексцентричната фолкаджийка Луна няма да се облажи от наследството на

...
Ексцентричната фолкаджийка Луна няма да се облажи от наследството на
Коментари Харесай

Луна изгоря с $4 милиона наследство от турския любовник

Ексцентричната фолкаджийка Луна няма да се облажи от наследството на починалия си ухажор – турския мултимилионер Мехмед Трапджъ, стана ясно при започване на новата година. Екстравагантната русокоска беше включена в наследството на богаташа, отишъл си през 2016-а година, като за нашенката се предвиждаха акции, сбирки от произведения на изкуството и парцели на стойност близо $4 млн. Луна обаче не съумя да се пребори в съда със фамилията на баровеца и ще получи единствено алегорична сума.

Касационният съд на Истанбул се е произнесъл на 28 декември в интерес на семейството на покойника, като за фолкаджийката е отредена сума от към $60 000, която съгласно решението „ дава отговор на действителния й принос към благосъстоянието и добруването на създателя на наследството ”.

Мехмед Трапджъ издъхна от инфаркт в дома си в Истанбул на достолепната 88-годишна възраст. преди повече от 3 години. За хората от най-близкия другарски кръг на изпълнителката не е загадка, че точно агата оттатък Капитан Андреево беше дългогодишният й спонсор, който през последните няколко години й уреди живот на принцеса. Познанството сред нашенката и турчина датира от близо 20 години и с помощта на него Луна стана изцяло самостоятелна от звукозаписни компании и продуценти.

Заради дългогодишната си топла дружба, изпълнителката на „ Искам го, притискам го ” напълно справедливо получила място в завещането на Мехмед бей. Четирите деца на Трапджъ обаче не останаха по никакъв начин удовлетворени, че следващата държанка на татко им ще му смуче от парите.

Чалга певицата към този момент е разговаряла с топ юристи от Истанбул, които ще поемат обжалването на решението пред Върховния касационен съд. Тя е безапелационна, че ще получи заслуженото, само че при всички положения делата ще се точат най-малко още 2-3 години.

Мехмед Трапджъ беше великодушен към нашенката в наследството си

Инфо: лупа.бг 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР