Екстремната двойка е и много привлекателна, хвалят ги фенове Михаела от

...
Екстремната двойка е и много привлекателна, хвалят ги фенове
Михаела от
Коментари Харесай

Вдига й адреналина: Вижте секси гаджето на Михаела от Игри ...

Екстремната двойка е и доста привлекателна, хвалят ги почитатели

Михаела от тима на " Безстрашните " несъмнено е една от най-секси мацките от последния сезон на " Игри на волята ". Но мераците на нейните почитатели бяха попарени с новината, че си има гадже. Но кой ли е щастливецът?! 
Тя не приказва доста за персоналния си живот, само че пък бърза инспекция в Инстаграм дава ясна визия кой е мъжът до нея и какво обичат да вършат дружно. 
„ Аз съм това, което назовават луда глава “, призна си хубавицата още във визитката при започване на шоуто. И в действителност, когато я видяхме за първи път на дребния екран, дори не подозирахме, че зад чара и съвършената ѝ фигура се крие огън момиче, което няма боязън от скорости, височини, дълбочини и изобщо всичко, което подвига адреналина ѝ до небесата!



Михаела е на 26 години и е инструктор по парашутизъм. Хобитата ѝ във въздуха са парашутизъм и уингсют, на земята – ски, уейкборд, мотори, катерене, а под водата – фридайв и скубадайв. В персоналния ѝ Инстаграм може да видите фотоси от картинг надпревари, скокове с парашут, бъгита, покорени върхове и фрагменти от всевъзможни пътешествия по целия свят.

В доста от приключенията си обаче хубавицата не е сама. От обществената мрежа виждаме, че до нея има мъж, който е не по-малко луда глава от нея самата. Той се споделя Красимир и по фотосите разбираме, че също е почитател на рисковото, фитнес фен и споделя не едно и две занимания с Михаела.



Под една от общите им фотоси Михаела е написала и прочувствено обръщение до своята половинка: " Да избера теб. Да избереш мен. Не поради потребност, а поради предпочитание - тъй като никой различен не ти дава това, което усещаш с мен. Защото с никой различен не чувствам това, което чувствам с теб. И никой различен не ни изпълва и добавя, по този начин както двамата го вършим един за различен. Заедно. Защото ти си тъкмо подобен, какъвто нуждая се и би трябвало да бъдеш, с цел да ми дадеш това, което ми е належащо. Защото пасваш на полета ми, на пътя ми, на фантазиите ми. Да избера теб. Да избереш мен. Всеки ден. Това е всичко, от което има потребност любовта, с цел да се случва ". 

Двамата покоряват дружно върхове, пътешестват до екзотични дестинации, а до момента в който тя води групови тренировки в състезателен център, той е постоянно наличие в залата и я предизвика със провокации, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР