Експертната организация Dekra проведе проучване с института за пазарни изследвания

...
Експертната организация Dekra проведе проучване с института за пазарни изследвания
Коментари Харесай

Актуализирането на софтуера за превозни средства е тенденция

Експертната организация Dekra организира изследване с института за пазарни проучвания Ipsos по отношение на актуализациите на транспортните средства „ по въздуха “. 47 % от интервюираните намират този вид актуализация на софтуера през мобилната мрежа за „ доста забавен “ или „ много забавен “. На другия завършек на скалата 15 % споделят, че актуализациите по въздуха са „ по-скоро безинтересни “ или „ въобще не са забавни “. 26 % не са решили, 12 % не познават процеса, който става все по-актуален в актуалните транспортни средства.

Сред аргументите, които приказват в интерес на отдалечените актуализации от позиция на притежателите на коли, на върха е аргументът, че процесът е „ трогателен “ или „ забавен “ (17 % от интервюираните, които се интересуват). Фактът, че транспортното средство е постоянно настоящо, е наедно с удобството на 13 %. 7% и 6% от заинтригуваните страни показват като мотив спестено посещаване в сервиза или като цяло по-малко време.

Сред респондентите, които не утвърждават „ ефирните “ актуализации, общият мотив „ няма потребност / не се интересувам “ е най-често срещаният (33 процента). Защитата на данните следва на второ място със 17 %, 15 % споделят, че избират да посетят сервиз и „ не желаят да го вършат сами “. За 9 % от тези, които не са съгласни, актуализациите "по въздуха " значат "твърде доста технологии ", 7 % просто ги считат за непотребни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР