Експертизата, политиката на ЕНП и огромната организационен опит досега са

...
Експертизата, политиката на ЕНП и огромната организационен опит досега са
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев: За евроизборите СДС е мотивиран докрай

Експертизата, политиката на ЕНП и голямата учредителен опит до момента са най-големите достолепия на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идните избори за Европейски парламент. Това съобщи в ефира на Дарик радио ръководителят на СДС-Варна, доктор Янко Станев. Той нагледно отбрани тезата си, че водещите имена като Мария Габриел и Андрей Ковачев ще теглят като локомотив, а варненската връзка в лицето на Александър Йорданов, Емил Радев и Лиляна Палвова, както и организационния секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров в последната позиция, ще бутат напред бъдещото посланичество на ЕНП-България в Европа.

Представителят на Съюз на демократичните сили Александър Йорданов има политическа задача и задача да даде на листата на ГЕРБ-СДС политическата решителност на първата демократична партия в България и първия член на ЕНП във връзка с политическите проекции в Европейския съюз и по осите изток-запад север-юг.

Станев предвижда, че резултатът от обединяването на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ би могъл да способства с 10-15 % повече, в сравнение с резултата на двете партии поотделно. И се обоснова с исторически образец – основаването на ОДС след апела на ЕНП и съглашението от Каденабия. Като най-благоприятен резултат той дефинира 8 български депутати в Европейския парламент от ЕНП.

На въпрос от студиото за риска Съюз на демократичните сили да се обезличи, водачът на варненските седесари отговори, че че човек може да се обезличи само самичък – когато приказва погрешно и работи погрешно. Няма по какъв начин Съюз на демократичните сили да се обезличи в съюз със сродна дясна партия, с която е от едно политическо семейство, безапелационен беше доктор Станев. И добави, че след участието страната в Европейски Съюз и НАТО главната задача на българската политическа класа в дясно е европейските жители на България да имат европейски приходи. Това е политическата цел и на Съюз на демократичните сили, и на ГЕРБ. Това е нужно и на България.

Очаквайте детайлности.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР