Експертите по семейни отношения имат рецепта за действие стъпка по

...
Експертите по семейни отношения имат рецепта за действие стъпка по
Коментари Харесай

5 стъпки за решително действие, когато той ви изневерява

Експертите по фамилни връзки имат рецепта за деяние малко по малко, когато забележите сигнали, които може би значат, че обичаният ви изневерява


1. Проверете. Спокойно, деликатно, изчерпателно, без да бързате. Няма по-големи разрушители на връзката от несправедливите обвинявания и недоверието.

2. Уверете се още веднъж. Нали знаете по какъв начин работят публицистите – търсят най-малко два самостоятелни източници на информация. Или прокурорите – ревизират работата на проверяващите служители на реда и чак тогава повдигат обвиняване. Действайте по същия метод, тъй като може да се окаже, че нещо не е това, което е изглеждало в началото.

3. Овладейте се. Чувствате се афектирани и засегнати. Но страстите няма да ви оказват помощ. Трудно е, само че ги сведете до най-малко, който не затъмнява напълно разсъдъка ви.

4. Мислете. Обичате ли този мъж, който ви е изневерил, задоволително, с цел да желаете да останете дружно. От това зависи по какъв начин ще водите диалога. Или пък няма да го водите, тъй като смятате, че е по-до-бре да си пандизите очите.

5. Разговаряйте. Освен в случай че по някакви аргументи не желаете да премълчите, диалог очи в очи се постанова, каквото и да сте решили. Неприятно е, само че му кажете, че знаете за изневярата му и ще се разделите с него. Или че сте подготвени да изслушате за какво го е направил и според от това ще прецените дали да останете дружно.

В този сложен диалог не крещете и не обвинявайте. Вие желаете да чуете истината от него и да решите дали да му дадете втори късмет. Но не го оставяйте с усещането, че смятате да се борите за него. Той би трябвало да се бори за вас и това би трябвало да му е ясно още първоначално.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР