Експерти показаха бъдещи тенденции в автомобилните цветове. Прогноза за следващите

...
Експерти показаха бъдещи тенденции в автомобилните цветове. Прогноза за следващите
Коментари Харесай

Химически концерн показа цветовете на бъдещите автомобили

Експерти демонстрираха бъдещи трендове в автомобилните цветове. Прогноза за идващите три до пет години даде химическият тръст BASF, един от най-големите международни производители на автомобилни бои.

BASF показа сбирка нюанси, наречена On Volude, чийто главен източник е изкуственият разсъдък. Според концерна е време автомобилната промишленост да премине от класическите черно-бели нюанси към нещо ново, по-изразително и положително.

В Северна Америка, съгласно специалистите на BASF, меките нюанси на жълтото и зеленото ще станат съвременни през идващите години. Те имат " възстановяващ " и " охлаждащ резултат ".

В Европа, Близкия изток и Африка (EMEA) компанията вижда бежови и пастелни тонове. Обикновено те не са доста известни измежду притежателите на коли, само че се асоциират с настоящата наклонност за непринуденост.

За Азиатско-тихоокеанския район BASF е планувал пастелни нюанси на зелено и флуоресцентно алено. Те са предопределени да подчертаят характерността на водачите.

Във всички случаи акцентът е върху екологично чисти материали и процеси, както и от отклоняване от плоските повърхности, което разрешава на автомобилните производители да опитват.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР