Експерти от цял свят в областта на здравословното и диетичното

...
Експерти от цял свят в областта на здравословното и диетичното
Коментари Харесай

Ето кои са продуктите, които трябва да изхвърлите от...

Експерти от целия свят в региона на здравословното и диетичното хранене обясниха кои артикули никога не участват в хладилниците им.

Според тях те са нездравословни за здравето и формата на човек и в никакъв случай не ги употребяват.

1. Сладко

Според английската диетоложка Ванеса Карби захарта няма хранителна стойност. За тези, които не могат да си показват живота без десерти, Карби изрично предлага да се понижи броят им в ежедневното меню.

2. Диетични артикули

Друг специалист, диетологът Аманда Хамилтън, е на мнение, че всички диетични артикули, които се продават, съдържат химически подобрители на усета, които оказват отрицателно въздействие върху червата и усилват потребността от захар.

3. Обработено месо

Клиничният диетолог Манал Чаучаин споделя, че продуктите от модифицираното месо съдържат консерванти, изкуствени цветове - съставки, които са доста нездравословни за здравето на чревната микрофлора.

4. Газирани и енергийни питиета:

Хранителната специалистка Катрина Кайзер характеризира тези питиета като съдържащи " големи количества захар и избухлива примес от няколко изкуствени съставки и кофеин ".

5. Кетчуп

Експертът по хранене Риенон Ламбърт в никакъв случай не си купува кетчуп. Той отбелязва, че в този артикул се съдържат доста консерванти и захар.

6. Трансмазнини

Говорейки за това за какво в никакъв случай не би трябвало да ядете храни, съдържащи трансмазнини, диетологът Мерилин Гленвил отбелязва, че този съставен елемент е изкуствен за организма. " Тялото просто не знае какво да прави с тях и затова в него могат да се появят нездравословни процеси ", добави тя.

7. Маргарин.

Хранителната специалистка Касандра Барнс признава, че в никакъв случай няма маргарин в хладилника си, защото този артикул е прекомерно вреден./Zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР