Експерти от Европейската космическа агенция (ЕKA) проведоха едноседмична визита в

...
Експерти от Европейската космическа агенция (ЕKA) проведоха едноседмична визита в
Коментари Харесай

Експерти от ЕКА представиха възможностите за участие на български фирми и научни организации в процедурите на Агенцията

Експерти от Европейската галактическа организация (ЕKA) организираха едноседмична аудиенция в България за разширение на опциите за присъединяване на българските компании и научни организации в тръжните процедури на Агенцията за България.

Заместник-министърът на нововъведенията и растежа Карина Ангелиева инициира и организира редица срещи с специалистите от ЕКА и заинтригуваните страни по отношение на идното отваряне на Осмата тръжна процедура на Агенцията за страната ни.

На 28 юни София тех парк се организира Информационният ден за Осмата тръжна процедура, на който се показаха опциите за присъединяване. Тя ще бъде отворена за подаване на планови оферти от 18 юли 2022 година до 22 септември 2022 година след предварителна регистрация на страницата на ЕКА –

На 29 юни зам.-министър Ангелиева организира работна среща за ускорение на интензивността на българското присъединяване в тръжните процедури на ЕКА с представителите на Агенцията и представители на научни и неправителствени организации, администрацията и бизнеса за разискване на бъдещи взаимни начинания в осъществяване на Плана за европейска кооперираща страна.

В интервала от 29 юни до 1 юли специалистите на Европейската галактическа организация и Министерството на нововъведенията и растежа посетиха водещи дребни и междинни предприятия и новаторски започващи компании, в които се откри капацитет за присъединяване в тръжните процедури.

Информация по отношение на провелата се Информационна сесия за идната тръжна процедура може да бъде предоставена от представители на дирекция „ Политики и разбори “ към Министерството на нововъведенията и растежа. За повече информация на следните ел.адреси: и
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР