Експертът по обработка на данни Жоро Пенчев коментира актуалната политическа

...
Експертът по обработка на данни Жоро Пенчев коментира актуалната политическа
Коментари Харесай

Жоро Пенчев: Видяхме една поредна размяна на пасове между Борисов и Пеевски

Експертът по обработка на данни Жоро Пенчев разяснява настоящата политическа обстановка след изборите и днешната конференция на ГЕРБ-СДС.

" Ако изобщо има някакъв късмет за присъединяване на ПП-ДБ, което е търсено от ГЕРБ за легитимация, това би била тази формула експертен кабинет, за която топката бе повдигната през вчерашния ден от Българска социалистическа партия и през днешния ден поета. Никаква изненада в този ход на ГЕРБ, той е пърият логически. Също по този начин никаква изненада от отговора, който също си казахме през вчерашния ден - че възможностите ПП-ДБ да влезе в такова нещо, са извънредно минимални, тъй като това значи да влязат в рамката на диалога на ГЕРБ ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Интересно е по какъв начин ще реагират останалите политически водачи. Видяхме една поредна замяна на пасове сред Борисов и Пеевски. Вчера Пеевски сподели - нови планове за замяна на демокрацията, днеска Борисов сподели - идват и си отиват някакви планове. Видимо това е към президента. Българска социалистическа партия дават спорни сигнали, само че би трябвало да си даваме сметка, че Нинова един път се задържа с едно присъединяване във властта, може и повторно да се опита да направи същото. Най-вероятно това, което бихме чули като основа на съдружно съглашение, би било Шенген, Еврозона и така нататък Като е забавно " Възраждане " и " Величие " къде ще стоят ", уточни Пенчев.

" Връщаме се дори в 2017 година Политическа партия и Демократична България нямат дълг да вземат участие в едно държавно управление, то би било продължаващо самоубийство. А няма и съображение за това, тъй като, с цел да се сформира едно такова държавно управление, значи в действителност да се разпределят ресори и под шапката на думи като политики да се легитимира връщането на обстановката, срещу която ПП-ДБ породиха изначално ", счита още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР