Експертът по медии и журналистика Георги Лозанов заяви, трябва да

...
Експертът по медии и журналистика Георги Лозанов заяви, трябва да
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Трябва да има двама вицепремиери – Денков и Тагарев

Експертът по медии и публицистика Георги Лозанов съобщи, би трябвало да има двама вицепремиери. „ Единият би трябвало да е, а другият - ". Експертът е на мнение, че изборната борба сред ПП-ДБ и ГЕРБ в никакъв случай не е серпантина. „ Аз обаче мисля че постът на външен министър е малко надценен ", добави той.

Лозанов и политическият ПР Нидал Алгафари разясниха конфликта за външното министерство и митингите на зърнопроизводителите пред NOVA NEWS.

Алгафари счита, че напрежението към бъдещия външен министър е за да се отклони вниманието от другите министерски кресла.

Той е на мнение, че „ всеки може да бъде външен министър ", само че когато има сделка, тя би трябвало да бъде изпълнена.

Алгафари е на мнение, че няма нищо неприятно в това лице от Движение за права и свободи да бъде медиатор сред две „ биещи се от време на време другарски компании ".

Лозанов запита какво се случва с Конституционната промяна. „ От нея има един единствен резултат - това, че президентът повече няма да може да трансформира политическия курс на България със свои държавни управления ". Експертът е на мнение, че това прави бъдещите избори по-лесни.

Алгафари уточни, че митингът на зърнопроизводителите е „ следващото изнудване на страната и данъкоплатците ". Споре Лозанов капацитетът на протестиращите е толкоз, колкото този на „ Възраждане ". Той е на мнение, че има синхрон в общия метод на деяние. Експертът счита, че недоволството няма да повлияе на политическия живот в страната.

Гостите разясниха и следствията на убийствата на Алексей Петров и Мартин Божанов-Нотариуса. Според Алгафари отговорните няма да бъдат разкрити. Лозанов пък уточни, че „ би трябвало да има вицепремиер по честността, който да следи тези въпроси ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР