Експериментална паста за зъби, каквато няма в супермаркетите, забъркаха във

...
Експериментална паста за зъби, каквато няма в супермаркетите, забъркаха във
Коментари Харесай

Правят паста за зъби с мас във Фермата

Експериментална паста за зъби, каквато няма в супермаркетите, забъркаха във " Фермата ". Революционната рецепта измисли една от най-провокативните и импулсивни участнички в риалитито - рускинята Альона.

Блондинката, която е част от отбора на ветераните, скрито изстиска пастите за зъби на съперниците си от тим " Нови очаквания ". После подмени пълнежа с мехлем и предостатъчно потри ръце в очакване на идното представление.

Първа на въдицата се хвана финансистка Елена, която рано сутринта влезе да се мие в спонтанната селска баня. Лицето й се изопна, незабавно щом стисна пастата върху четката. Притеснена, тя стартира да души необикновената консистенция. " В първия миг взех решение, че пастата се е развалила от слънцето. После усетих миризма на мехлем и осъзнах, че това е възмездие! ", сподели през смях Елена.

 undefined

След като безусловно надуши майтапа, финансистката предизвести съотборниците си да внимават и по този начин прецака „ мамбата “ на Альона, която тази седмица ще се бори за мястото си във „ Фермата “. Рускинята ще се бие точно против Елена.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР