ЕКСКЛУЗИВНО: Член на съдебната комисия на Камарата на представителите предупреждава

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Член на съдебната комисия на Камарата на представителите предупреждава
Коментари Харесай

Ню Йорк срещу Тръмп: Законодателят от Републиканската партия в Камарата на представителите настоява Мърчан да отхвърли делото заради „фатални недостатъци“, обърнете се към FEC

ЕКСКЛУЗИВНО: Член на правосъдната комисия на Камарата на представителите предизвестява съдията, председателстващ Ню Йорк против Тръмп, че делото, заведено против някогашния президент, страда от „ съдбовни дефекти “ и може да бъде образец за държавни обвинители, които „ [вземат] федералния закон в свои ръце “.

Представител Трой Нелс, R-Тексас, написа писмо до изпълняващия длъжността арбитър от Върховния съд на Ню Йорк Хуан Мърчан в четвъртък. Мърчан отсрочва решението си по последното искане на юриста на отбраната на Тръмп за отменяне на обвиняванията, в което се твърди, че „ няма доказателства “ за свързване на някогашния президент с подправяне на бизнес записи.

Представител Трой Нелс приказва по време на конференция в Капитолийския триъгълник на 21 юли 2022 година във Вашингтон, окръг Колумбия (Нейтън Хауърд/Гети Имиджис)

„ Пред вашия съд се излагат заключителни причини по отношение на правосъдното гонене на президента Доналд Дж... Тръмп от о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР