ЕКСКЛУЗИВНО: Бившата комисия на Камарата на представителите на 6 януари

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Бившата комисия на Камарата на представителите на 6 януари
Коментари Харесай

Комисията от 6 януари на Камарата на представителите изтри повече от 100 криптирани файла дни преди GOP да вземе мнозинство: източници

ЕКСКЛУЗИВНО : Бившата комисия на Камарата на представителите на 6 януари изтри повече от 100 криптирани файла от своите следствие единствено дни преди републиканците да поемат болшинството в Камарата на представителите, научи Fox News Digital.

Подкомитетът за контрол на Административната комисия на Камарата на представителите води следствие на 6 януари 2021 година, ръководено от председателя Бари Лодърмилк, R-Ga. Панелът проверява пропуските в сигурността през този ден, както и „ дейностите “ на някогашния определен комитет, проверяващ протеста на Капитолия.

Миналата седмица Loudermilk сподели пред Fox News Digital, че следствието му е навлязло в „ нова фаза “ с възобновена поддръжка от страна на ръководителя на камарата Майк Джонсън, R-La., който е заел спомагателни запаси за следствието на групата.

Източници, осведомени с следствието на Loudermilk, споделиха на Fox News Digital, че съгласно разпоредбите на Дома на представителите предходната определена комисия, която беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР