Екшън звездата Киану Рийвс е известен с многото си страсти,

...
Екшън звездата Киану Рийвс е известен с многото си страсти,
Коментари Харесай

Кое е общото между Киану Рийвс и Флий от Ред Хот Чили Пепърс?

Екшън звездата Киану Рийвс е прочут с многото си пристрастености, в това число оръжия, мотоциклети и музика. Освен като Нео, Джон Уик, горещия служител на реда Джак от " Скорост " и десетки други превъплъщения, той е прочут на публиката и като... басист.

Киану свири на бас в гръндж групата Dogstar в Лос Анджелис, която е учредена през 1991 и е дейна до 2002. За благополучие на почитателите, тази пролет бандата възобнови активността си и още веднъж има концерти по целия свят.

Славата на Рийвс, която към този момент е забележителна през 1991 година му дава привилегия, с която малко на брой могат да се похвалят – урок по бас от Флий от Red Hot Chili Peppers.

Актьорът разкри, че до момента в който работел по кино лентата на Гюс Ван Сант от 1991 година My Own Private Idaho ( " Моят персонален Айдахо " ), в който и Рийвс, и Флий вземат участие дружно с починалия Ривър Финикс, басистът му е дал спонтанен урок.

Във видео, оповестено в формалния YouTube канал на марката китари Fender, Рийвс, който обществено се е врекъл в обич към няколко групи, споделя: " Спомням си, че правех един филм и Флий беше в него. И си припомням, че имаше къща и имаше усилватели, принадлежности и всякакви такива ".

С малко свободно време в ръцете си, Киану изясни по какъв начин се е стигнало до урока: " Казах му: " Хей, Флий, можеш ли да ми дадеш урок? " И той сподели: " Разбира се, дребосъче! ", и стартира да свири комплицирано бас соло ".

Шеговито базирайки се на напредналото равнище на Флий като басист спрямо тогавашния му статут на новак, Рийвс показа по какъв начин урокът на пъстрота музикант от Red Hot Chili Peppers го е оставил ненапълно стъписан. " И аз споделих: " Добре, в този момент какво? " А той сподели: " Просто го почувствай, дребосъче “. Просто свири. " И аз споделих " Да ".

Споменавайки по какъв начин е бил обаян от баса, актьорът-музикант описа: " Мисля, че съм диво животно, което си играе с парче дърво. Не научих доста песни. Не се пробвах да изсвиря всяка ария, която чуя ".

Оставяйки малко мъдрост за бъдещите музиканти, Киану сподели: " Деца: скърбя за това. Ако хващате инструмент, е ужасно да разберете какво са правили хората преди вас, само че аз не направих това. Аз просто свирех. Така че нямах доктрина ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР