Екшън се разигра на пътя в Димитровград. Мъж предаде жена

...
Екшън се разигра на пътя в Димитровград. Мъж предаде жена
Коментари Харесай

Мъртвопияна шофьорка помля две патрулки и рани полицай

Екшън се разигра на пътя в Димитровград. Мъж съобщи жена си, че кара пияна, а в опит да избяга от полицейска инспекция, тя помля три коли – двете от които патрулки и рани служител на реда.

На телефон 112 мъж подава сигнал през вчерашния ден, че брачната половинка му се е качила пияна, след запой в Миричлери и кара към Хасково. Към мястото незабавно потегля патрул.

Засичат я преди Димитровград, само че тя не стопира на вдигната стоп-палка. В залавянето й се включва втори патрул.

Гонката завършва на ул. " Бригадирска " в Димитровград ". Извиканата на помощ полицейска патрулка препречва пътя на нарушителката, а другата полицейска кола я запушва откъм гърба. В опит да избяга от полицейската клопка, дамата натиска газта и се врязва в едната патрулка.

„ Предприема маневра на заден ход, при която удря задностоящия патрулен автомобил и закача леко сътрудник, който е стоял в задната част и е предприемал дейности по задържането на лидера ”, изясни комисар Ангел Цанков, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Хасково.

Следва още една маневра, колата се заклещва в паркиран автомобил. Свидетели на мелето стават живеещите на улицата.

След злополуката, 28-годишната шофьорка даже не съумяла сама да излезе от колата и се наложило униформените да я вадят през прозореца. Тя е арестувана. Отказала е да бъде тествана с дрегер за алкохол. Чака се резултатът от кръвната проба. Ранените служители на реда са прегледани и освободени за домашно лекуване, оповестява БТВ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР