Екшън, опасности и високо напрежение превземат петата седмица на „Великият

...
Екшън, опасности и високо напрежение превземат петата седмица на „Великият
Коментари Харесай

Смъртоносни схватки в петата седмица на „Великият понеделник“

Екшън, рискове и високо напрежение завладяват петата седмица на „ Великият понеделник “. Дали стремежът за неутрализиране на бомба в „ Предградие 13 “ или борбата за живота на младо момиче в „ Охрана “ ще надделее, феновете могат да решат като изберат своя любимец на. Филмът, събрал повече гласове, ще бъде излъчен в понеделник (1 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение за седмицата е лентата от Люк Бесон за протичащото се в рисковото и изпълнено с престъпност френско гето „ Предградие 13 “. Там разкрепостеният служител на реда под прикритие Дамиен Томасо получава специфична задача – да открие и предотврати експлоадирането на неутронна бомба, попаднала в ръцете на рисковия разбойник Таха. За тази цел той сплотява сили с неприятното момче от предградието Лейто, който би трябвало да избави сестра си от същия безсърдечен нарушител. Опасността, обаче, се оказва по-сериозна, в сравнение с Дамиен и Лейто в миналото са предполагали.
 Кадър от Предградие 13
Екшън-трилърът „ Охрана “ е вторият филм, който феновете на седмото изкуство могат да изберат в петата седмица на „ Великият понеделник “. Лентата споделя за живота на Еди (Антонио Бандерас), който е някогашен морски пехотинец. След безуспешни опити да си откри работа, той е нает за защита на търговски център. Още при първото дежурство се постанова да се изправи лице в лице с тежко въоръжени главорези, които преследват почтеното малко момиче Джейми, чиито свидетелски показания биха уличили шефа им.
 Кадър от Охрана
Зрителите могат да гласоподават в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –, а настояща информация за филмите могат да открият във на KINO NOVA. Освен избора на филм в понеделник, обичайно всяка седмица гласуващите киномани във „ Великият понеделник “ ще могат да завоюват и атрактивни брандирани дарове. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „ Таро – колелото на ориста “.

Проследете най-интересното от емблематичната акция „ Великият понеделник “ по KINO NOVA на филмовия канал
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР