Екшън-фантастиката "Геобуря" с Джерард Бътлър, Ед Харис, Анди Гарсия очаквано

...
Екшън-фантастиката "Геобуря" с Джерард Бътлър, Ед Харис, Анди Гарсия очаквано
Коментари Харесай

Зрелищният "Геобуря" е най-гледаният филм у нас

Екшън-фантастиката "Геобуря " с Джерард Бътлър, Ед Харис, Анди Гарсия предстоящо застана преди всичко по зрителски интерес у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните след предишния уикенд.

Катастрофичният филм за сателитен инженер, който би трябвало да работи в тандем с не толкоз обичания си брат, с цел да се предотврати стихия, която заплашва да унищожи земята, е гледан от 13 844 фенове и има 159 447 лв. доходи за първите си три дни у нас.

На втора позиция в топ 10 е другата премиера от предишния уикенд - психо-трилърът "Честита гибел ". Историята, забъркваща преживелица от Хелоуин и сюжет "времева примка " с основен воин колежанката Трий е гледана от 5 402 фенове за първите три дни у нас и има 46 143 лв. от билетите им.

Трета позиция е за българският филм "Вездесъщият ". За десетте дни по екраните историята за захласнатият от манията да следи всичко към себе си Емил, е забелязана от 17 593 фенове и има 145 705 лв. доходи.

На четвърто място е "Блейд Рънър 2049 ". За 17-те дни у нас филмът с Джаред Лито, Райън Гослинг, Робин Райт, Харисън Форд, е гледан от към този момент 33 220 фенове и има 377 908 лв. от билетите им.

Пето място е за анимацията "My Little Pony: Филмът ". Създадената по едноименната телевизионна поредност отпреди седем години киноистория за шестте дребни понита, които би трябвало да избавят обичаният си дом Понивил, е гледана към този момент от 8 916 фенове и има 68 228 лв. доходи за десетте дни у нас.

На шесто място е трилърът "Снежният човек " основан по едноименната книга на Ю Несбьо. Криминалната история за разкриването на сериен палач, който се оказва доста близо до проверяващият убийствата, е гледана от 11 234 фенове и има 99 914 лв. доходи за десетте дни у нас.

Седма позиция е за "Емоджи: Филмът ". За два месеца и половина по екраните у нас анимационният роман за ставащото в един смарт телефон, е гледан от 101 212 фенове и е събрал 873 670 лв. доходи.

На осмо място е римейкът на едноименния филм филм от 1990 година - "Линия на гибелта ". Осъвременената с доста резултати и спомагателен сюжет история за докосването до Отвъдния свят, в която играе и българката Нина Добрев, е гледана от 27 891 фенове и има 228 751 лв. доходи за месец у нас.

Девето място е за екшънът "Kingsman: Златният кръг ". Продължението на история за суперагента Егси, който в съюз с братската шпионската организация би трябвало още веднъж да се оправи с следващият изверг, искащ завладяването на света, е от месец на екраните у нас и за това време са го гледали 43 189 фенове и има 397 206 лв. доходи.

На десета позиция е анимацията "Lego Ninjago: Филмът ". За месец по екраните историята на дребните нинджи, е забелязана от 35 392 фенове и регистрира 312 993 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР