Екс националът Станислав Манолев, който игра в редица известни клубове

...
Екс националът Станислав Манолев, който игра в редица известни клубове
Коментари Харесай

Станислав Манолев каза точно как е напсувал Амос Юга от ЦСКА, но отрече да е расист

Екс националът Станислав Манолев , който игра в редица известни клубове като ПСВ Айндховен, употребява обществените мрежи, с цел да се извини за абсурда от мача с ЦСКА през вчерашния ден. Полузащитникът на Пирин Благоевград беше изпъден в края на първото полувреме за втори жълт картон, след което влезе в словесна препирня с играчите на „ алените “. ЦСКА би с 1:0 след доста нервозен мач.

Особено обиден бе Амос Юга, а съгласно треньора на ЦСКА Стойчо Младенов Манолев е обидил Юга на расистка основа, като го е нарекъл неведнъж „ маймуна “. Самият Манолев отхвърли изрично обвиняванията и разкри, че само е напсувал на британски полузащитника на „ алените “.

„ Искам да кажа няколко неща по отношение на обстановката на вчерашния мач - Аз не съм расист. Участвал съм и отново бих подкрепил всяка самодейност против расизмa.Вчера на терена имаше обиди и експанзия. Към мен бяха отправени най-малко три или четири обидни реплики от другия тим. Когато получих картона, вървях най-спокойно към скамейката,като чух зад тила ми намеци, псувни и провокации.

Обърнах се и попитах дали приказват на мен, като насочих една ругатня на британски ( f**ng wanki ), в която няма нищо расистко. Ако някой се е обидил или схванал неправилно моите думи - желая да се извиня. В моята кариера съм работил с хора от всевъзможни раси и етноси, като имам и доста другари от тях. Живея и дисциплинирам децата си в приемливост. Пожелавам триумф на ЦСКА “, написа Манолев във Facebook.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР