Екрем Имамоглу спечели кметските избори в най-големия град в Турция

...
Екрем Имамоглу спечели кметските избори в най-големия град в Турция
Коментари Харесай

Кой е новият кмет на Истанбул Екрем Имамоглу?

Екрем Имамоглу завоюва кметските избори в най-големия град в Турция за повторно и се очерта като новата фигура на дългогодишната съпротива в страната.

Имамоглу отхвърли изказванията на президента Реджеп Тайип Ердоган, че изборите са били помрачени от измам а, заявявайки, че ръководещата партия просто е отказала да отстъпи контрола над метрополиса и неговите големи запаси.
 Екрем Имамоглу БГНЕС
" Това, което вършим в този момент, е битка за народна власт и готовност за народна власт ", сподели той пред Агенция Франс Прес през май.

Неговата неуморно оптимистична акция се изплати с безапелационна победа, разширявайки маржа на успеха му от едвам 13 000 гласа на първите избори през март на повече от 775 000 довечера.-->
 Екрем Имамоглу БГНЕС
Роден през 1970 година в черноморския град Трабзон в Североизточна Турция, Имамоглу е бил малко прочут регионален кмет по това време. 

Имамоглу учи " Управление на бизнеса ", преди да навлезе в доходния бизнес на фамилията си в западен Истанбул.
 Екрем Имамоглу БГНЕС
По време на първата си акция през март, Имамоглу избра акция от вида „ работа на терен “, надявайки се, че този метод ще му обезпечи преимущество против неговия прочут противник от ръководещата партия, Бинали Йълдъръм.

Ключът към триумфа на Имамоглу е позитивния жанр на акцията му - за разлика от постоянно порочните персонални офанзиви в турската политика - и лесния му контакт с хората на улицата, където той постоянно се е срещал с гласоподавателите в базари и кафенета.
 Екрем Имамоглу БГНЕС
Неговият маркетинг е остроумен, изключително изборът му на девиз за новата акция - " Всичко ще бъде наред " това е имитация на 13-годишно момче на име Беркай, което тича след предизборния рейс на Имамоглу.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР