Екранният д-р Калин Генадиев от Откраднат живот не спазва задължителните

...
Екранният д-р Калин Генадиев от Откраднат живот не спазва задължителните
Коментари Харесай

Димо Алексиев пазарува БЕЗ МАСКА

Екранният доктор Калин Генадиев от „ Откраднат живот ” не съблюдава наложителните противоепидемични ограничения

Димо Алексиев и половинката му Анджела Медзикян доста внимават с какво се хранят. Актьорът от „ Откраднат живот ” заобикаля месото, глада си засища с екологично чисти плодове и зеленчуци.

Преди няколко дни той и жена му овършаха рафт с биопродукти на супермаркет в Царево. В магазина беше и 2-годишната дъщеря на екранния доктор Калин Генадиев.

Къдрокосият Димо има и още едно дете от връзката си с пеещата актриса Анна Топалова - 8-годишно момиченце на име Лора. Въпреки условието да се пазари единствено с защитни маски поради пандемията от Ковид-19, само Анджела бе поставила такава на лицето си.

Алексиев беше завързал на врата си алено шалче, само че не дишаше през него – носът и устатата му си бяха открити от самото начало. Той носеше невръстната си щерка на ръце, до момента в който жена му избираше хранителни артикули. Смуглата хубавица, която преподава испански и се занимава с латино танци, в последно време е изгубила форма и е фрапантно напълняла. Ошишкването обаче не й пречи да се носи по бермуди и потник.

От рафтовете и щайгите със здравословни храни фамилията се достави с ябълков сок, банани, авокадо и плодови десерти с цедено мляко, видяха папараците ни. Вместо да поставят продуктите в пазарска количка, Димо и Анджела ги мушкаха в платнена чанта. Когато изпълниха торбата си, Алексиеви се насочиха към касите. Малко преди този момент Димо пусна детето си на земята, с цел да може с освободените ръце да извади портмонето си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР