Екранната Габи Солис лобира за продължение на Отчаяни съпругиБременна в

...
Екранната Габи Солис лобира за продължение на Отчаяни съпругиБременна в
Коментари Харесай

Eва Лонгория събира цялото си семейство в родилното

Екранната Габи Солис лобира за продължение на Отчаяни съпруги

Бременна в деветия месец – по този начин Ева Лонгория получи заветната си звезда на холивудската Алея на славата цели 14 години откакто влезе с гръм и тропот в живота на всяка стопанка по света с присъединяване си в хитовия сериал Отчаяни съпруги.

43-годишната актриса е 2634-ата звезда, която получи въпросното самопризнание в Меката на американското кино, а гърба ѝ на церемонията пазиха някои от най-хубавите ѝ другари в шоубизнеса – Ана Фарис, Рики Мартин, Мелани Грифит, Виктория Бекъм и други

„ Ева е невероятна. Не тъй като има известни другари и участва на „ пижамените “ празненства на Виктория Бекъм. Не тъй като е дарила общо 40 милиона за щедрост или тъй като е страхотна актриса, продуцент и режисьор. Тя е невероятна, тъй като е извънредно блага и постоянно изпълнена с вяра “, сподели по време на събитието и Фелисити Хъфман, с която в продължение на 8 години Лонгория написа самобитен справочник за това по какъв начин да манипулираме мъжете си в Отчаяни съпруги.

„ Терминът ми наближава и съм доста обезпокоена. Развълнувана, несъмнено, само че и обезпокоена “, призна и екранната Габи Солис в навечерието на церемонията. Тя е в очакване на първата си рожба, а татко на бебето е третият ѝ брачен партньор – мексиканският медиен магнат Хосе Бастон.

За посрещането на новороденото, което се чака да се случи до броени дни, Лонгория е възнамерявала да събере цялото си семейство в болничното заведение.

„ Няма да участват всички на самото раждане, само че ще бъдат там “, изяснява тя. Въпреки страстите към бебето актрисата няма желание да поставя кариерата си на трупчета и занапред замисля идващите си планове.

Нещо повече, Лонгория към този момент лобира и за продължение под формата на нови епизоди или филм на Отчаяни съпруги. Дали това ще се случи обаче, занапред следва да разберем.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР