Екранната Ърмак, позната на българските зрители от сериала Милост“, в

...
Екранната Ърмак, позната на българските зрители от сериала Милост“, в
Коментари Харесай

Ясемин Ален гърми редовно по мишени с агент на ФБР

Екранната Ърмак, позната на българските фенове от сериала „ Милост “, в чиято роля влезе актрисата Ясемин Ален, се е залюбила с някогашен сътрудник на ФБР. Ердал Кая, който също от турски генезис, дълго време работел в Щатите, а когато договорът му с американската организация за следствия изминал, се завърнал още веднъж край Босфора.

 

Към днешна дата новосформираната двойка, е неразделна, а обичаното им занятие дружно е да гърмят по цели на истанбулското стрелбище.

Ален е родена на 10 юли 1989 година в Лондон, напомнят осведомени с биографията й. Нейният татко е британец, а майка й – отоманка. Още в ранна детска възраст Ясемин се мести в османската страна, само че щом навършва 11, още веднъж сменя жителството си като този път отпътува в Австралия. На Зеления континент приключва висшето си обучение в университета в Куинсланд, компетентност „ Кино и телевизия “.

След като за следващ път се открила в Турция, Ясемин става рекламно лице на козметичния колос L'Oréal. Получените пари по договора, влага в личен бизнес с ювелирни произведения.

Преди да се залюбят с някогашния ФБР сътрудник, тя имаше връзка с модела Арман Оуз. В предишното мачкаше чаршафите и с сътрудника си Толга Гюлеч.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР