Екоактивисти от движението Последно поколение блокираха трафика в централната част

...
Екоактивисти от движението Последно поколение блокираха трафика в централната част
Коментари Харесай

Екоактивисти блокираха трафика в централната част на Берлин

Екоактивисти от придвижването " Последно потомство " блокираха трафика в централната част на Берлин, съобщи ДПА.

Седем деятели се залепиха за настилката на площад " Ернст Ройтер ", а един от сподвижниците им – на главната улица, водеща към площада в централния регион Шарлотенбург, сподели представител на полицията.

По-късно беше обявено за повече от 20 блокади из целия град.

" Повече няма да одобряваме обстоятелството, че това държавно управление не се подчинява на конституцията ни. Няма да се помиряваме, че кабинетът няма проект по какъв начин да спре унищожаването на основите на нашия живот. Ние се съпротивляваме ", съобщи деятел от придвижването преди началото на блокадите. 

Той добави, че акцията няма ограничавания и ще продължи, до момента в който не бъдат изпълнени настояванията на протестиращите. 

Берлинската полиция разположи към 500 свои чиновници, които да предотвратят блокадите или да ги отстранен допустимо най-бързо. 

Градските управляващи оповестиха, че рейсовете се движат със закъснения, минават по обходни пътища, а някои линии са анулирани. Гражданите бяха посъветвани да употребяват железопътния превоз. 

" Последно потомство " упорства за основаване на гражданско заседание, чиито членове да се избират по чоп. Освен това организацията желае основаването на политически проект за попречване на световното стопляне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР