Екипите на Столичния инспекторат са наложили санкции за неизпълнение на

...
Екипите на Столичния инспекторат са наложили санкции за неизпълнение на
Коментари Харесай

Наложени са санкции на почистващите фирми в София за над 140 000 лева

Екипите на Столичния инспекторат са наложили наказания за несъблюдение на дейностите във връзка със снеговалежа в няколко столични региона. Санкциите са за над 140 000 лв., оповестиха от пресцентъра на Столична община.



фотоси: БГНЕС

Фирмите, които са ангажирани, са санкционирани за непочистени прилежащи пространства на спирки на градския превоз и на подходи към пешеходни подлези. Като резултат от осъществения надзор е открито, че това не е изпълнено, за което са наложени 71 наказания в регионите: „ Триадица “, „ Подуяне “, " Връбница ", „ Лозенец “, „ Студентски “, „ Банкя “, „ Искър “, „ Люлин “, „ Овча купел “, „ Панчарево “, „ Младост “, „ Витоша “, като има и наказания за непочистени подходи към подлези. Санкцията за непочистена спирка на градския превоз до 7:30 ч. е в размер на 2000 лева

През утрешния ден инспекциите на екипите на Столичния инспекторат ще продължат. От Столичната община припомнят на етажните собствености, търговски обекти и офис здания да почистят пространствата пред съответните си здания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР