Eкипи ще бъдат разположени по магистралите Марица и Тракия и

...
Eкипи ще бъдат разположени по магистралите Марица и Тракия и
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие по пътищата водещи към границата ни със Сърбия

Eкипи ще бъдат ситуирани по автомагистралите " Марица " и " Тракия " и пътя София-Калотина

Пътна полиция подхваща спомагателни ограничения поради засиления трафик на директно преминаващи непознати жители от южната ни граница към западната. Поради тази причина засилено ще е наличието на екипите по пътя от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", Автомагистрала " Марица ", Автомагистрала " Тракия " и път I-9 (София-Калотина).
Остава в действие и засиленото полицейско наличие по главните пътища на страната, защото интервалът съответствува с отпуските у нас и интензивното пътешестване от и към Черноморието ни.
Припомняме, че със заповед на АПИ, в последния работен ден на седмицата за времето от 18 до 20 часа ще се стопират товарните коли, движещи се в посока София-Пловдив на Автомагистрала " Тракия ". Изключение ще се прави за тези камиони, пренасящи рискови товари, живи животни и артикули на температурен режим. Същата мярка ще е в действие и в неделя, само че за времето от 16 до 20 часа за движещите се в посока Бургас-София.
Подобно ограничаване ще има и на Автомагистрала " Марица " в неделя за времето от 16 до 20 часа в посока Свиленград-АМ " Тракия ". На Автомагистрала " Струма " придвижването на товарни коли ще е лимитирано за времето от 10 до 14 часа в посока п. в. Даскалово-АМ " Тракия ".
От полицията още веднъж напомнят главните правила за безвредно шофиране:
водачите да карат със съобразена с пътните условия скорост и да съблюдават напътствията на маркировката и на чиновниците на реда; никога да не се движат в спешната лента на автомагистралите и да не стопират там без причина; никога да не подценяват дължината на пътя и в случай че той е над 3 часа, да плануват най-малко една почивка; да не поемат на път, в случай че са използвали алкохол, наркотични субстанции или техни аналози.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР